Gespecialiseerde bevoegdheden in veeleisende gebieden

 • Ontdek onze prestaties >
 • Ons erkend departement A.RF.I (Asbest, RF, Thermische en Akoestische Isolatie) beschikt over een spitse know-how in drie zeer specifieke activiteiten.

  Asbestverwijdering

  Het gebeurt vaak dat renovatiewerven de veilige verwijdering van asbestmaterialen aangaan. Deze materie is gevaarlijk en moet verwijderd worden door strikte verplichtingen te eerbiedigen op gebied van gezondheid, veiligheid en respect van het milieu. Als erkende onderneming, beschikken wij over de vereiste kennissen om deze schadelijke materialen te behandelen, vanaf het verkrijgen van de nodige vergunning tot het beleid van de afvalstoffen.

  Wij bestuderen ieder project om het bestaande asbest te kunnen behandelen met de passende economische en technische maatregelen (compleet verwijdering, inkapseling of omkasting). Wij verminderen tot niets de risico’s van besmetting via aangepaste systemen van collectieve bescherming (afbaken, couveusezakmethode, hermetisch afgeslote zone). Tevens, waarborgen wij de afvalverwerking volgens de regels; het afval wordt opgehaald en verwerkt door erkende firma’s.

  Referenties : tunnel Hallepoort (Brussel), Nationale Bank van België, COCOF (Franse Gemeenschapscommissie),

  Thermische en akoestische isolatie

  Tegenover de huidige bezorgdheden met betrekking tot comfort en energieprestaties, vertegenwoordigt isolatie een belangrijke uitdaging in de bouw en renovatie. Onze gespecialiseerde teams zorgen ervoor duurzaam antwoorden te geven, die het mogelijk maken om de vereiste prestaties te bereiken.

  In de keus van de materialen en de methoden van toepassing van de warmte- en akoestische isolatie, zorgen wij ervoor altijd alle afmetingen van het project in aanmerking te nemen: thermische, technische, economische, milieu…

  Activiteit ’s gebieden: akoestische isolatie van uw kantoren, studio’s, discotheken, woningen.

  Passieve bescherming tegen het vuur

  A.RF.I beschikt over de vereiste technische kennissen om de noodzakelijke beschermingen uit te voeren voorvuurvastheid van de bouwelementen (RF). Een technische en ingewikkelde materie die veelvoudige bevoegdheden en bevestigde ervaring vraagt, voornamelijk van het eerbiedigen van het wettelijke kader: regionale en federale wetgevingen, Belgische en Europese normen, certificatie…>

  Op dit gebied, stellen wij u een spitse expertise ter beschikking, die met een diepgaande analyse van de verplichtingen en inzet van elk werf start, om u een globale en relevante oplossing te kunnen bieden die door onze specialisten worden uitgevoerd.