Teams ter dienst van uw project.

 • ART is een algemene onderneming actief op het gebied van bouw, renovatie en verbouwingswerken met een ruime ervaring van meer dan 25 jaar. Deze vaardigheden hebben ons toegelaten om onze activiteiten te diversifiëren, om een professioneel en gepersonaliseerd antwoord te kunnen geven aan onze verschillende klanten – particulieren en professionele.

  ART heeft zijn activiteiten uitgebreid in drie multidisciplinaire en aanvullende departementen:

   

 • Benadering  op maat voor belangrijke projecten van constructie en verbouwing van: huizen, villa’s, flatgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, historische erfgoed.

 • Over het hele land, kommen wij tussen op verzoek van de particulieren en vastgoedmakelaars voor werven op kleinere schaal zoals: uitbreindingen, veranderingen en opfrissingen, maar ook voor reparaties.

 • Wij beschikken over erkende bevoegdheden (erkende onderneming) voor werven die een specifieke ervaring eisen in bijzondere domeinen zoals: asbestverwijdering, passieve brandbeveiligingsmaatregelen, thermische en akoestische isolatie.

 • De waarden van ART

  In onze drie departementen, zetten wij ons elke dag volledig in om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Op al onze werven, ongeacht hun omvang, voeren wij werkzaamheden van kwaliteit, binnen de afgesproken termijnen en overeengekomen begrotingen. Tijdens elk project, zorgen wij ervoor om de verschillende aanvragen te voldoen met doeltreffendheid en reactiviteit.