Veiligheid : onze topprioriteit

 • ART zet een punt van eer om de veiligheid van zijn medewerkers en partners in het geheel van zijn activiteiten te garanderen, voornamelijk dankzij een vast en verzekerd beleid van informatie, preventie en opleiding.

  Objectief: zero ongeval

  Op al onze werven, is de veiligheid van de teams voor ons een topprioriteit: wij voeren alles uit om het doel van « zero ongeval » te bereiken. Dit begint vanaf de studies van risicoanalyses ter plaatse, tot het einde van onze missie.

  Stimulatie van de veiligheidsreflex

  De veiligheid is een integrerend onderdeel van onze organisatie. De verschillende veiligheidsaspecten zijn voor onze teams echte reflexen geworden: naleving van de wettelijke voorschriften, veiligheidsplan, veiligheidscoördinator, aangepaste materiaal en kledij, doorlopende opleidingen, informatie aan de nieuwe medewerkers, instructies aan alle betrokkenen…

  Voor ART, vereist de veiligheidsbenadering een echt bewustzijn door alle teams van de inzet -de risico’s en het aangepaste gedrag. Met het oog op integratie van veiligheid in elk van onze missies. 

  Clément Merkpoel, Director ART