ART Services

GEPERSONALISEERDE EN DOELTREFFENDE DIENSTEN VOOR AL ONZE KLANTEN, PARTICULIEREN EN PROFESSIONELEN

Eenmalige herstellingen, onderhoudswerkzaamheden, uitbreidings- of verbouwingswerkzaamheden. Wat het werk ook is, u kunt er zeker van zijn dat u goed werk krijgt. Ons bezoek voorafgaand aan de uitvoering van een opdracht is gratis en stelt u in staat een duidelijke en nauwkeurige raming te krijgen, zonder enige verplichting van uw kant.

BEGELEIDING OP MAAT

ART Services biedt u gepersonaliseerde ondersteuning: u staat in contact met één contactpersoon, voor een doeltreffende opvolging vanaf de start van uw project tot de voltooiing van de werkzaamheden. Of het nu gaat om een eenvoudige herstelling of een bouwplaats, wij personaliseren onze ondersteuning volgens uw behoeften en uw budget. Onze polyvalente medewerkers kunnen uw project volgen vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van uw nieuwe woning.

VAKMENSEN TEN DIENSTE VAN ONZE KLANTEN

Onze afdeling Diensten beschikt over de vaardigheden van ervaren vaklui in alle bouwspecialisaties: metselwerk, timmerwerk, dakbedekking, stukadoorswerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, elektriciteit, enz. Wij zijn werkzaam in het hele land en leveren onze diensten vanuit onze drie activiteitencentra: Brussel, Antwerpen en Luik.

ONZE FUNDAMENTELE WAARDEN

Onze teams zetten zich elke dag in om de algehele tevredenheid van onze klanten te garanderen. Wij voeren kwaliteitswerk uit binnen de gestelde termijn en binnen het afgesproken budget, en dit met efficiënte en reactiviteit.

EEN TEAM OP MAAT

Door onze gestroomlijnde organisatie kunnen wij u kwaliteitswerk bieden tegen een scherp tarief. ART Services biedt u de efficiëntie en de flexibiliteit van een kleine KMO binnen een stabiele en gezonde onderneming. Onze teams schikken zich naar alle situaties en zorgen ervoor dat aan al uw verzoeken wordt voldaan. Omdat wij gewend zijn in delicate situaties te werken, passen wij onze methoden en veiligheidsmaatregelen aan zodat u, indien nodig, uw eigendom tijdens de werkzaamheden kunt blijven gebruiken.

Dépannages : chaudière, plomberie, toiture, menuiserie …

Recherche d’infiltration d’eau

Modification d’espaces intérieurs

Rénovation de chaufferie

Rénovation de façade

Remise en état locative

Transformation d’habitation

Aménagement d’abords

Rénovation de salle de bain

Rénovation de sol

Réparation après sinistre : dégâts des eaux, incendie, explosion

Extension d’habitation

Aménagement de surface commerciale et de bureaux

Rénovation de cuisine